Reviews

Bent u een klant van Autorobben en wilt u ook een review plaatsen? Klik dan >>> HIER <<< .

Beste mannen van Auto Robben

Rated 5 out of 5
september 9, 2018

Heb nu binnen een paar maanden noodgedwongen twee auto’s gekocht bij Enrico Robben, een Mercedes Viano en een splinternieuwe Opel Vivaro. Bij allebei de auto’s zijn wij als bedrijf en particulier geheel ontzorgt.

Voorzien van leen auto’s tot zelfs een bus die uit de bedrijfsvoorraad voor ons op naam gezet werd en tegen een hele schappelijke prijs verhuurd, dit omdat het vanuit onze kant even wat langer duurde.

Ik wil de eigenaar Enrico bedanken voor het altijd meedenken en rekening houden met zijn klant. Hierbij speelt zijn personeel ook een hele grote rol Dennis en de rest ook bedankt.

Groetjes Roy Tamara van Bronzuiver & Schoon

Roy - Bronzuiver & Schoon

Super

Rated 5 out of 5
juli 7, 2018

Auto Robben had een leuke iveco trekker staan.

Na telefonisch contact wat al gelijk prettig was een afspraak gemaakt.Dit kon zelfs in het weekend terwijl enrico ziek was.de auto gekocht en deze werd voor aflevering klaargemaakt.en enrico vond het niet goed genoeg en heeft zelfs zonder meerkosten een totale motorrevisie gedaan.ik heb veel plezier van de auto.enrico bedankt,Super bedrijf

Stomphorst Klusbedrijf

Top bedrijf

Rated 5 out of 5
maart 3, 2018

Mijn auto heb ik hier gekocht. Ik ben geholpen door Enrico en Dennis en zij zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten. Betrouwbaar en eerlijk. Bij de aankoop waren mij zaken toegezegd en deze zijn zij zeker nagekomen! De service van dit bedrijf is gewoon heel goed. Persoonlijke behandeling en bij elke vraag kun je terecht bij mannen.

Zeker een aanrader

Richard Braam

Gewoon geweldig

Rated 5 out of 5
februari 2, 2018

Helpt Snel, denkt mee, geen overbodige dingen aangesmeerd, goedkoop, betrouwbaar en doet als je dat wenst alleen het nodige.

Verstand van zaken.

+ Ze zijn gezellig en getikt.

Ruben

Super afhandeling garantie Iveco

Rated 5 out of 5
juli 7, 2017

Beste Enrico en team,

Bedankt voor de goede service en garantie afwikkeling op mijn Iveco bakwagen. Deze in feb. gekocht, gebruikt met garantie. Helaas liep na 2 mnd de motor stuk (drijfstang lager) Dezelfde avond nog een vervangende bakwagen gebracht door jullie!! Alle reparatie en onderdelen op garantie vervangen en zelfs nog meer dan strikt noodzakelijk. Super hoe jullie deze garantie zaak hebben opgelost. Enrico is een man van zijn woord !! We rijden nu weer met veel plezier in onze bakwagen met gereviseerde motor. Bedankt

Wovia Vroegop woningontruiming