Reviews

Bent u een klant van Autorobben en wilt u ook een review plaatsen? Klik dan >>> HIER <<< .

Nieuwe iveco

Rated 5 out of 5
augustus 24, 2022

Net onze nieuwe bus afgeleverd gekregen. Met diverse bedrijven contact gehad voor onze nieuwe iveco bus. Enrico kwam zowel als adviseur,professioneel en klantvriendelijk het beste uit de ….bus. prima service. Ik raad daarom auto Robben zeker aan. Topbedrijf

Fondo steentapijt

Goed advies

Rated 5 out of 5
oktober 10, 2021

Na uitgebreid advies een nieuwe Iveco bakwagen bij Enrico aangekocht. Deze is afgelopen maand afgeleverd en wat een goede keus is het geweest. Gelukkig naar Enrico geluisterd en ook gelijk de bak vervangen voor een mooi in kleur gespoten exemplaar.

M. van der Burgh - J&B exclusieve tuinmeubelen

oplevering

Rated 5 out of 5
maart 3, 2021

Ik heb recent een Volvo bij Enrico gekocht; ik ben heel prettig geholpen, eerlijke informatie en een nette oplevering. Ga zo door mannen!

Willem

Beste mannen van Auto Robben

Rated 5 out of 5
september 9, 2018

Heb nu binnen een paar maanden noodgedwongen twee auto’s gekocht bij Enrico Robben, een Mercedes Viano en een splinternieuwe Opel Vivaro. Bij allebei de auto’s zijn wij als bedrijf en particulier geheel ontzorgt.

Voorzien van leen auto’s tot zelfs een bus die uit de bedrijfsvoorraad voor ons op naam gezet werd en tegen een hele schappelijke prijs verhuurd, dit omdat het vanuit onze kant even wat langer duurde.

Ik wil de eigenaar Enrico bedanken voor het altijd meedenken en rekening houden met zijn klant. Hierbij speelt zijn personeel ook een hele grote rol Dennis en de rest ook bedankt.

Groetjes Roy Tamara van Bronzuiver & Schoon

Roy - Bronzuiver & Schoon

Super

Rated 5 out of 5
juli 7, 2018

Auto Robben had een leuke iveco trekker staan.

Na telefonisch contact wat al gelijk prettig was een afspraak gemaakt.Dit kon zelfs in het weekend terwijl enrico ziek was.de auto gekocht en deze werd voor aflevering klaargemaakt.en enrico vond het niet goed genoeg en heeft zelfs zonder meerkosten een totale motorrevisie gedaan.ik heb veel plezier van de auto.enrico bedankt,Super bedrijf

Stomphorst Klusbedrijf